Om meg: Jeg har stort sett hatt hund hele livet og beskriver meg selv som en aktiv og engasjert hundeeier. Jeg har over 25års erfaring som kokk, de siste årene på sykehjem, derfor har jeg bred og god kunnskap om ernæring til mennesker, noe jeg selvfølgelig har måttet lese meg ekstra opp på i forbindelse med jobben på sykehjem.

Motivasjonen min var i utgangspunktet å få et bedre fôr enn det jeg hadde klart å finne hittil. Jeg hadde lest deklarasjoner og søkt kunnskap om hund og ernæring. Jeg fikk ikke alle de store ordene til å gå hånd i hånd med det jeg kunne lese om innholdet i sekkene. Jeg ønsket å finne et fôr som var utviklet med hunden i fokus.

Produktene: Når jeg endelig fant Golden Eagle Holistic Health, fikk testet det og som bonus fikk en omfattende kunnskapsoppdatering, tenkte jeg at det må være andre enn meg som ønsker noe mer og bedre enn «bare en sekk med fôr». Jeg fikk forhandlet frem en avtale, med på kjøpet fikk jeg et nettverk med verdifull kompetanse, fra distributører i andre land, til eier og utvikler av fôret.

Sunnhet og trivsel handler om mer enn bare aktivitet og riktig kosthold, man må jo også se bra ut 😊

Jeg kom over produktserien til B&B «Groomers Organic Pet Care» ved et tilfelle. testet produktene selv og fikk noen erfarne hundefrisører til å teste produktene for meg. Tilbakemeldingene var ikke til å ta feil av

«Når kan du begynne å levere, dette er bedre enn noe annet vi har prøvd, både for pelsen og for hendene?».

Hvorfor velge produkter fra GoldenPet:

  • Produkter utviklet og produsert med dyrevelferd, kvalitet og bærekraft øverst på prioriteringslisten.
  • Naturlige kvalitetsråvarer, nøye gjennomtenkt sammensetning uten kunstige tilsetningsstoffer.
  • Britiske LUXLife Magazine valgte nylig Golden Eagle som «Best probiotics enhanced dog food brand».
  • Produkterne fra B&B er utviklet av erfarne hundefrisører, for hundefrisører og for deg
Totalsum:
    Til kassen
    (0)
    lagt til handlevogn